Buscar

DESSUADORES AEiG INDIKA

Bones!! Som els trucs de l'AEiGIndika de Palafrugell i estem portant a terme un seguit d'extrajobs per aconseguir diners per dur a terme un projecte a finals de curs, ja que és el nostre últim any dins l'agrupament com a nens/es.

El primer extrajob que hem organitzat ha estat un seguit de dessuadores del cau de color negre, granate i verd militar que tenen un cost de 25 €.A continuació trobareu un formulari Google on podeu notificar-nos que en voleu una i així nosaltres, automàticament us la demanarem. Recordeu: teniu fins al diumenge 13 de desembre per fer la comanda! Després d'aquest dia es desactivarà el formulari.

El format de pagament és físicament, ens podeu pagar a nosaltres mateixos o als caps de branca. En cas de no ser de dins del cau s'ha de pagar a un cap o truc que sí que en sigui. Hi haurà un punt de recollida a BCN i Girona en cas que no siguis de Palafrugell.

Esperem que us agradin!!!


Sóm, sóm, sóm i serem. Pocs, però hi serem ⚜️


https://forms.gle/7JnmSvZXFwjeZx5d6

56 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

LOCAL NOU!!! I altres informacions

Feia temps que esperavem poder donar-vos aquesta bona notícia! Podeu llegir tot sobre el nou local i altres informacions rellevants al document següent: Bona setmana!